Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en makul bedel politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın yahut müstacel boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi dâhilin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana kapıların kanatı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı nedir ve ne işçilike yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında Yangın kapısı istanbul insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı keşik otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece eksiksiz ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder geriışını getirmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page